Πως θα βρείτε την Εκκλησία μας

Δρυμώνος 7, Ν. Κηφισιά, (Πάροδος οδού Τατοϊου 146)
Τηλ.& Fax. : +30 210 62 53 095

car


  Με το αυτοκίνητο
Από Εθνική:

Ακολουθώντας την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, με κατεύθυνση προς τη Λαμία, συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της Κηφισιάς. Συνεχίζοντας και σε απόσταση 1500m ανεβαίνετε στην πρώτη γέφυρα που συναντάτε (κόμβος Βαρυμπόμπης). Στη γέφυρα στρίβετε δεξιά και αμέσως πάλι δεξιά, στα φανάρια. Τώρα βρίσκεστε στην οδό Τατοϊου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Κηφισιάς. Το πρώτο στενό που στρίβει δεξιά (μετά από ένα στενό γεφυράκι) είναι η οδός Δρυμώνος.

Από Κηφισίας:

Ακολουθώντας την Λεωφ. Κηφισίας, με κατεύθυνση προς Κηφισιά, προσπερνάτε την πλατεία της Κηφισιάς και κατευθύνεστε προς την Ν. Ερυθραία. Σε απόσταση περίπου 2000m βρίσκονται οι φωτεινοί σηματοδότες του ¨Φάρου Ν. Ερυθραίας¨. Στα φανάρια αυτά στρίβετε αριστερά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Στα επόμενα φανάρια που συναντάτε στρίβετε δεξιά στην Οδό Τατοϊου. Προχωράτε περίπου 1000m και συναντάτε κάποια φανάρια. Μετά τη διασταύρωση αυτή το τέταρτο στενό αριστερά είναι η οδός Δρυμώνος.

metro


  Με το METRO

Παίρνοντας το METRO, μπορείτε να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να φτάσετε στον σταθμό του ΜETRO της Κηφισιάς. Από εκεί, μπορείτε να βρείτε TAXI που δίνοντάς τους την διεύθυνση ή τις παραπάνω οδηγίες, μπορούν να σας οδηγήσουν στην Εκκλησία, με εκτιμόμενο κόστος τα 3 euros. Ακόμα από το σταθμό της Κηφισιάς, μπορείτε να πάρετε και Λεωφορεία του ΟΑΣΑ ή του Δήμου ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

bus


  Με το λεωφορείο


Μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω διαδρομές των αστικών λεωφορείων, όπως αυτές φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Αρ. Λεωφορείου Στάση Επιβίβασης Στάση Αποβίβασης
503 Πλατεία Κηφισιάς (MC Donalds) Στάση "Γαλήνη"
522 Σταθμός Metro Κηφισιάς Στάση "Ποταμού"
From Address: