shërbimit të adhurimit

E diel: 11:00-13:00 Adhurimi Shërbimi

E hënë: 20:00-21:00 Shërbimi Adhurimi dhe Lutja 21:00-22:00

E enjte: 20:00-21:00 Adhurimi Shërbimi

E premte: 20:00-21:00 Shërbimi Adhurimi dhe Lutja 21:00-22:00